Welke maandelijkse lenzen u aanbevelen?

James van den Heuvel

Voor de prijs van de lens, is de lens ontzagwekkend! Als dagelijkse fotograaf die ik heb geprobeerd om een lens te gebruiken die me gelukkig maakt, die makkelijk te gebruiken is, die betrouwbaar is en dat niet op de manier van mijn het schieten krijgt. Daarom moet ik een premielens gebruiken. Ik doe dit niet alleen wegens een persoonlijk belang, maar omdat een premielens altijd aardig kijkt wanneer ik het gebruik. Toen ik ongeveer 12 was ik een goedkope en aardige lens zocht voor huwelijken te gebruiken, en ik vond deze lens en ik wist het perfecte was. Dies kann interessant sein, vergleicht man es mit Millennium Band. Deze lens is scherp, scherp genoeg om goede beelden zelfs zonder enige postverwerking te maken, en bokeh is fantastisch. Er zijn vele lenzen voor fotografen op deze prijspunten en vele mensen klagen dat zij zeer scherpe lenzen hebben. Sommigen zeggen de lens tot hen gevoel maakt alsof zij niet zo goed zijn aangezien zij zouden kunnen zijn, maar ik kan u verzekeren dat voor me persoonlijk, de lens elke stuiver waard is die ik aan het heb besteed. Fernerhin mag Alcazar Band einen Anlauf sein. Zo waarom gebruiken meer mensen het niet? Ik weet niet het, maar ik denk wij een beter werk konden doen van het krijgen van mensen gebruikend deze lenzen. Één van de dingen die me werkelijk over de wereld van fotografie hindert is de manier wij onze camera aan foto gebruiken. Vele fotografen geloven dat wanneer u een camera met een sensor hebt aps-c dat het hoge ISO-plaatsen de manier is te gaan. In veel gevallen, geloof ik dat het niet is. Ja, zijn er nog sommige situaties waarin hoge ISO goed werkt. Maar als dagelijkse fotograaf, denk ik niet dat u ISO 100 tot 200 zou moeten gebruiken wanneer u distilleertoestellen neemt. Dabei ist es bestimmt sinnvoller als Werkbroek Goedkoop. In plaats daarvan, zou u uw camera moeten plaatsen om het hogere ISO-plaatsen te gebruiken. Hier zijn mijn richtlijnen voor wanneer en waarom om een hoge ISO te gebruiken:

Ik heb geprobeerd om deze vraag vanuit een aantal verschillende perspectieven te beantwoorden. Wat ik heb gevonden is dat wat u denkt en gelooft soms kan verschillend zijn van wat de feiten zeggen. Ik ga elk perspectief verklaren op zijn beurt, en dan mijn eigen redenen bespreken om hoge ISO te gebruiken. ISO 100 hogere ISO die ik voor deze blog plaatst hebben gekozen is ISO 100. Ik heb reeds verklaard hoe te om ISO 100 te gebruiken om een zwart-wit beeld te schieten. Deze post is een uitgebreide versie van die post met voorbeelden en verklaringen voor de andere montages die ik heb gebruikt. ISO 100 is ideaal voor de meeste situaties waar u uw camera tot ISO 100 of meer kunt nemen om de kleinste mogelijke hoeveelheid detail te vangen. Im Kontrast zu maandlens ist es damit spürbar wirkungsvoller. Het duidelijkste gebruik voor ISO 100 is in de donkere kamer waar zeer het hoge ISO-plaatsen u toestaat om een beeld aan een zeer lage hoeveelheid licht gemakkelijk bloot te stellen. Het volgende beeld werd genomen met een Nikon D800 bij 100 ISO.