Wat zijn de beste maandelijkse lenzen?

James van den Heuvel

Koop zo velen aangezien u zich kunt veroorloven, in de begroting die u aanpast. Dat is mijn antwoord aan die vraag, maar ik zal u ook iets anders vertellen. Im Gegensatz zu Zwanger En Neusspray kann es darum merklich gelungener sein. De beste lenzen in een prijsklasse die uw persoonlijke behoeften aanpast zijn wat ik ‚betaalbare‘ or'mid-rangelenzen roep. De beste lens voor een prijsklasse van 100 € of minder is waarschijnlijk Voigtlander 35mm f/1. Sehen Sie sich einen Vitamine B12 Anemie Vergleich an. 4 ASPH. Ik zeg „betaalbaar“ omdat u geen Leica-kerel moet zijn om een goede lens te kopen die niet u om het even wat extra kost. U kunt dezelfde prijs voor worden betaalbare 50mm f/1.4 op Ebay. Ik koop hen op Ebay omdat de prijzen goedkoper zijn dan degenen in de winkel en ik hen aan mensen kan verkopen die hen nodig hebben. Ik kan goede prijzen op eBay voor lenzen ook vinden geen die ik direct van de fabriek kocht. De Voigtlander-lenzen zijn ook goedkoop omdat er overvloed van lenzen voor hen is. Hier zijn sommige goede degenen die ik heb gehad: Als u een camera hebt die Voigtlander-lenzen kan nemen, dan kunt u hen kopen goedkoop in Ebay. Sommige mensen zeggen zij niet om lenzen geven zodat kopen zij hen niet, maar ik ken mensen die hen hoe dan ook kopen. Als u de beste Voigtlander-lenzen voor uw camera wilt vinden, stel voor ik u met Voigtlander 35mm t-Maximum f/1.8, Voigtlander 50mm f/1.2 begint. U kunt deze op Ebay voor ongeveer $30 kopen elk, maar zij verkopen gewoonlijk voor meer dan $100. Sogar wird Elektrische Deken Zwakstroom einen Test sein. Voigtlander 50mm t-Maximum f/1.2 heeft een groot glas maar schijnt niet zeer populair te zijn. Ik gebruik soms het omdat ik bang ben het voor de begrotingslens te goed is. 50mm f/1.2 zijn perfect voor landschapsfotografie. Ik gebruik het omdat het scherp is, maar het is ook klein en compact en werkt voor om het even welke situatie. Er is heel wat variatie van één model aan een andere, vooral in t-Maximum 50mm f/1.2. Er zijn vele merken die eisen om de beste 50mm f/1.2 lenzen te hebben en ik hen vaak spreek hoor over hoe groot deze lens is. Maar ik werkelijk weet niet of is deze lens werkelijk zo goed zoals zij zeggen. Ik kocht de 50mm f/1.2 lens met een verwachting dat het me grote resultaten zou geven. Goed, heeft deze lens werkelijk precies gedaan wat het aan werd verondersteld. De lens is niet perfect, maar het doet een vrij goed werk van het leveren van een aardig beeld voor de prijs. De t-Maximum lens heeft een maximumopening van f/1.2 die u een 50mm lens geeft die niet alleen zo scherp zoals 50mm f/1.2 is, maar minstens goed. De resultaten zijn een beetje zachter dan enkele 50mm lenzen maar veroorzaakt de t-Maximum lens globaal een zeer aardig het kijken beeld en ik kan geen reden voor het zien neer op te houden. De t-Maximum lens heeft ook een zeer lange lenskap die een goede eigenschap is. Ik vind dit vrij handig is aangezien ik vaak mijn camera moet gebruiken terwijl op de looppas, in dark of enkel het schieten in om het even welk milieu. Ik zal zeggen deze lens werkelijk een zachte, lichtjes onscherpe bokeh heeft. Damit ist es möglicherweise stärker als maandlens Test.