Wat kan breken op maandelijkse lenzen?

James van den Heuvel

Alle lenzen die in mijn handen zijn die niet op verkoop zijn of gebruikt. Zo, kunt u worden verzekerd dat elke enige maand mijn inzameling in goede staat is. Dit is een inzameling van mijn recentste lenzen vanaf Oktober 2017 aan Februari 2018. Deze maand kreeg ik mijn nieuw Zeiss 35mm f/1.4 STM. Ik gebruikte deze lens bij een paar gelegenheden alvorens het te krijgen en werkelijk als het. Het is zeer snel en stil, heeft het een goede minimumopening. Dit is ook de lens die ik houd van open voor betere samenstelling wijd te schieten. Maar dit is niet mijn favoriete lens door een lange weg! Het neemt geen grote beelden, noch vangt het het beeld bij zijn volledig potentieel. Het is enkel een werkelijk goedkope lens voor de prijs. Deze lens heeft een ingebouwde nadruk bijwonen (geen die ik in om het even welke lenzen van Canon EOS in mijn bezit heb gezien). Het werkt goed voor het dichte nadrukwerk wanneer u niet moet zich over uw onderwerp ongerust maken dat in nadruk is. Nochtans, kan ik geen echte voordelen aan EOS M over een duurdere EOS DSLR met meer openingscontrole of een EVF (of met optische beeldzoeker) zien. Ik denk niet werkelijk een betere lens beter in elk geval zijn=zou= zich, zou vormen of zou vormen. Dit gezegd zijnde, als u een werkelijk goede reden hebt te besteden meer dan EOS M, en u niet zo veel om beeldkwaliteit geeft, kunt u voor ondereur.1 krijgen

Ik denk Canon EOS M een zeer aardige reeks eigenschappen heeft. Welke maandelijkse lenzen u aanbevelen? Het is makkelijk te gebruiken, intuïtief om te gebruiken, snel en licht (ongeveer hetzelfde als een standaard 50 lens van mm f/1.8), en het heeft een grote beeldkwaliteit, voor wat het is. Als u een grote waarde in een volledig-kader DSLR zoekt, is EOS M waarschijnlijk een grote keus. Ik vind het dan beter Teken III. van Canon EOS 5D. En ik denk dat dit de juiste tijd is om EOS M aan iedereen te adviseren. De eerste partij van de wil van EOS M's komt spoedig aan, in feite. Het besluit van Canon om een micro 4/3 te gebruiken sensor is werkelijk niet goed, naar mijn mening. In de toekomst, wanneer de camera's worden bijgewerkt, zal het veel verschil maken (tenzij u een volledig-kader DSLR zoals Sony nex-5 of Nikon D90) niet koopt maar EOS M zal een veel hogere sensor hebben. En de sensoren die op dit ogenblik worden gebruikt zijn veel slechter dan degenen die terug in de tijd van Canon DSLRs werden gebruikt. En de camera's die spoedig komen hebben een nog slechtere sensor dan wat wij aan worden gebruikt. Het is niet dat veel van een groot verschil, maar het is. En wat maakt dit zo slecht? Goed, gaat Canon micro 4/3 gebruiken sensor in hun aanstaande EOS M9, maar de sensor is niet goed. Het is oud, waardeloos, „goed genoeg“ sensor die wij van 70D kregen. Wat de Canon-sensor nog slechter maakt is dat het een uiterst kleine hoeveelheid chromatische aberraties heeft. Gleichermaßen ist maandlens Test einen Testlauf wert. In het verleden, zijn er niet veel van een verschil tussen de Canon-sensor en T2i geweest. Tegenwoordig, is het nog slechter.