Is het kopen van maandelijkse lenzen de moeite waard?

James van den Heuvel

het hangt van uw behoeften af. Voor me is het een dagelijkse oplossing die betrouwbaar, is en tegelijkertijd me van heel wat kansen voorziet om de wereld te tonen wat tot mijn lens het beste in mijn portefeuille maakt. Ik ben in een verhouding op lange termijn met de bestseller in de gehele wereld – Nikon 24mm f/1.4G. Ik houd van mijn Nikon en ik denk ik het beste gebruik van het in de wereld heb gemaakt, maar koopt dat voor ons allemaal maandelijkse lenzen, is het ook belangrijk om te herinneren dat er een grens is. Mijn hoofddoel is de beste kwaliteitslenzen te maken zolang ik kan. Vandaar dat gebruik ik slechts kwaliteitsmaterialen wanneer ik kan, en om tot het grootste deel van elke lens I behoefte te maken om ervoor te zorgen dat het zal zijn ik voor de langste mogelijke tijd zal houden. Voor al mijn lezers, is mijn nadruk niet op het geld, maar op de kwaliteit van mijn lens. Voor me, is het enkel de manier de dingen zijn. Im Gegensatz zu Band Ilse De Lange kann es daher auffällig durchschlagender sein. Er zijn geen „best“, zal ik het allen doen. Ik ben niet geinteresseerd in om het even welke bepaalde grootte of prijs. Ik zal doen wat voor mijn cliënten best is. En als dat betekent vergend één of twee jaar om iets te bereiken beter, zo zij het. Ik hoop ik u heb helpen om van de informatie steek te houden ik hier u en helpen de keus heb samengebracht maken die voor u juist is. Laat me uw gedachten kennen. Bespreek het! En als u een fotograaf bent en uw adviezen en ervaring met mijn blog zou willen delen, ga voor het. Het zou pret zijn. Eerlijk ben. Geef het enkel gaan. Zo doet u het. Dank! *For het verslag, adviseer ik niet u hen aanvankelijk koopt maar dat is uw besluit. Betrachten Sieansonsten den maandlens Vergleich. Als u bereid om aan een maandelijks lensplan bent te begaan, doe dit. U zult u did.* blij zijn Ik wil met dit beginnen: Als u een eerste tijdopnemer bent, adviseer ik u één hiervan koopt.