Contact

James van den Heuvel

Contact Form

Als u me wilt enkel contacteren aan schrijf me of bezoek mijn website.

Dit is een gloednieuwe en zeer beperkte uitgavenlens voor Leica M8/M9 en andere camera's van Leica. Het heeft op nieuwe 1650mm f/2.8-5.6-lens van Sony gebaseerd dat in November in een beperkte uitgave van 1.000 stukken zal worden verkocht. Het heeft zeer aardig om op M9 te kijken, maar 1870mm is geschikter voor een brede hoek van mening (met bepaalde uitzonderingen). Het heeft een aardig ontwerp, met een kleine openingsring (in plaats van een schroef-binnen ring), een aardige voorring en het nadrukslot. Het is vrij een grote lens, maar met een klein voorelement en met gebruikelijke Leica kenmerkend van een zeer vlot lensprofiel. Aan de linkerkant van de lens wordt de openingsschakelaar gevestigd. De concentrerende ring aan de rechtse kant wordt ontworpen op een verschillende manier aan dat op m9/m9-p dat ook een verbetering op m9/m9-m9/m9-p's is. De lens is een zeer aardige lens met u op de weg te nemen.

Hebben altijd een camera, hebben altijd een camera. Nooit op geef. Mijn doel is mijn kennis van fotografie te verbeteren en u met uw fotografie meer succesvol te maken. Ik houd van van ander volkerenwerk op de hoogte te zijn en mijn beste ook geprobeerd met de nieuwste lenzen, op camera betrekking hebbende artikelen, leerprogramma's bijgewerkt te houden, etc. Mijn hoofddoel met deze blog is met de wereld sommige van mijn persoonlijke ervaringen en kennis over de lensmarkt te delen.

Ik hoop om interessantere artikelen te brengen die met fotografie verwant zijn. Ik probeer ook om te schrijven over interessante onderwerpen dat ik weet de mensen zouden kunnen houden van. Zo tevreden, als u om het even welke vragen hebt, enkel vrij voel om hen hieronder te vragen. Ik geniet altijd van sprekend aan andere mensen, hoop ik deze blog u kan helpen om meer over de lensmarkt te leren, en een beter inzicht te krijgen in wat andere mensen doen.

Openingstijden