About us

James van den Heuvel

In 2009, werd ik geïnterviewd door Nederlandse televisie toon „Lux.nl“ waarin ik de volgende eisen maakte:

Ik had met Nikon F en F2 met uitstekende resultaten gewerkt en ik zou zeggen dat ik een deskundige van de lens ben. Ik heb D700 voor anderhalf jaar geschoten. In die tijd, heb ik nooit om het even welke problemen met de lens ervaren en ik heb nooit een ander merk van camera, met inbegrip van D800 gebruikt. Me zo vroeg ik hoe mijn eis vals kon zijn? Ik had dezelfde vraag ook in 2009 en ik kon slechts met één mogelijkheid op de proppen komen: Ik wist werkelijk wat niet ik over sprak. Een vriend van mijn, een beroemde fotograaf, was aan de andere kant van de ruimte van me en ik had hem gevraagd of was hij van lensproblemen op de hoogte en hij antwoordde: „Zeker, elk van het“. Hij heeft dit voor decennia gedaan en hij heeft het geweten hoe te met diverse lenzen van alle fabrikanten te werken. Hij was een deskundige. Ik denk niet iedereen is. Zo vroeg ik mijn vriend of hij wat onderzoek naar het onderwerp zou doen en hij vriendelijk.

Wat ik leuk vind

Mijn hartstocht moet u tonen hoe te om het beste van de beste lenzen te krijgen, zonder de bank te breken! Ik doe mijn beste al verbazende informatie delen ik u met uw het winkelen besluit kan helpen.

Als u een lens, hebt geprobeerd en een goedkoper alternatief gezocht, ben zeker om deze lijst van de beste lenzen van 50mm/f1.8, van 35mm/f1.8, van 50mm/f2.0 en 25mm/f1.4-beginners op Amazonië te controleren. 50mm/f1.8 is mijn favoriete lens, heeft het een brede hoek van mening, een aardige lage prijs en ik geloof het één van de beste f1.4-beschikbare lenzen is. Het is een must heeft lens voor iedereen wie nieuw iets wil proberen. 35mm/f1.8 is ook een grote lens, zou ik het hoogst adviseren. Het is een aardig alternatief, maar niet zo goed zoals 50mm/f1.8. Het heeft een aardige brede hoekmening, een kleine grootte voor een macrolens, en het is beschikbaar in een goede prijsklasse. 50mm/f2.0 is een andere grote lens, is deze lens een fantastische waarde en is slechts een beetje kleiner dan de andere hier vermelde lenzen. U zult het beste van de beste lenzen met deze lens krijgen.

Mijn Ebook, die de ‚Luxe-Gids voor Eyewear‘ wordt genoemd wordt gepubliceerd op elk van uw favoriete eBookdetailhandelaars.

Het belangrijkste te herinneren ding zich is dat als u op een begroting bent en wat geld moet besparen, u de duik moet nemen en de aankoop maken. Maar zorgvuldig zijn over de kwaliteit. En vergeet niet om te controleren als wat de andere overzichten bovengenoemd over de glazen u het kopen beschouwen. Dit is een grote plaats voor het te weten komen van wat andere mensen over de producten zeggen u op het punt staat te kopen. In de volgende post gaan wij over de diverse dingen gaan u van uw nieuwe glazen kunt verwachten. Ik hoop u van de gids genoot en dat u sommige inzicht van het lezen van het vond. Als u wilt zien hoe ik over het creëren van de website ga, controleer deze video die ik heb gemaakt over hoe ik het doe.

Toen ik deze Blog in 2009 begon wilde ik over mijn favoriete lens vanaf 2012 spreken. Ik ben sindsdien door mijn Canon 50mm f1.2 L en 70200mm f1.4 L lenzen gegaan en ik houd van hen allen. Maar ik kijk altijd om aan de lijst toe te voegen. Zo besliste ik ik zou spreken over wat ik nu zoek, en wat mijn huidige favs zijn. Naar mijn mening zou een goede begrotingslens een goede kwaliteitscontrole (d.w.z. geen gloed en geen lenskappen die niet goed werken) moeten hebben. Ik vind ook dat de lens aardig kijken, een aardig gewicht zou moeten hebben aan het, en niet te duur zijn. Deze blog is geen „hoe te“ plaats (d.w.z. hoe te om uw lens te vinden), maar eerder een typeblog typen „van om het even welke aard“. En ik geloof het een goed idee is om een bespreking te beginnen over het onderwerp dat u in geinteresseerd bent. Zo gelieve te voelen vrij om uw lensaanbevelingen te delen, en te bespreek uw ervaring met deze lens.

Ik zou alle fotografen willen daar danken wie de tijd vergde om me vragen te verzenden.

Leven

Toen ik school beëindigde die ik heb willen om een fotograaf worden, maar er waren niets in de markt voor mijn soort schoten.

Na verscheidene maanden, kwam het idee aan me om de uitdaging over te nemen om een SLR-fotograaf te worden. Wat is uw verhaal? Hoe kreeg u aan dit punt? Waar wilt u gaan? Waar bent nu u? Wat ziet u zich doend in de toekomst? Wat denkt u de volgende twee jaar gaat zijn als? Who zou u in een verhouding met en waarom willen zijn? Wat is uw favoriet soort muziek, en hebt u om het even welke favorieten dat u niet levend zonder kunt? Als u moest advies aan om het even welke jongere persoon geven die gaat door wat u door gaat, wat zou u zeggen? Who is het invloedrijkst aan u zover als de mensen geweest u, de dingen hebt ontmoet u hebt ervaren, en zou wat uw raad aan hen zijn? Wat bent u verrast door de jongste jaren, en als u om het even wat over uw leven kon vandaag veranderen wat het zou zijn? Wat is het hardste ding dat u hebt moeten doen? Wat is het één stuk van raad dat u bent gegeven dat u hebt gebruikt om te verbeteren en beter te worden? Van wat houdt u over fotografie? Wat haat u? Wat is uw favoriet deel van het schieten? Wat bent u van plan om daarna te doen? Wat u hier hebt gezegd moet in geen geval een vraag naar „hulp“ of naar raad zijn.